Hyvinvointi & virkistys

Hyvinvointi & virkistys

Ulkoilu ja liikunta

N. 5 minuutin kävelymatkan etäisyydellä Villa Concertosta sijaitsee Kalalammen virkistysalue. Kalalammella sijaitsee uima- sekä nuotiopaikka ja lammen ympäri kulkee helppokulkuinen pitkospuureitti. Villa Concerton vierailla on mahdollisuus retkeilyyn ja virkistäytymiseen alueella. Alueella on myös muita valaistuja ulkoilureittejä. Kalalammelta on lyhyt matka myös Käyrälammen virkistysalueelle.

Kokouksien ohella ryhmälläsi on mahdollisuus virkistäytyä luonnosta nauttien. Liikunta- ja virkistyspalveluina tarjoamme mm. ohjattuja retkiä ja liikuntatuokioita Villa Concerton läheisille luontoalueille tai 40 min päässä sijaitsevaan Repoveden kansallispuistoon.

Retkillä mahdollisuus patikoinnin ohessa myös nuotiotuliin ja makkaranpaistoon.

Repoveden kansallispuisto

Reilun puolentunnin ajomatkan päässä Villa Concertosta sijaitsee Repoveden kansallispuisto, jossa mahdollisuus patikointiin, makkaranpaistoon ja rentoon yhdessäoloon osana koulutus-virkistyspakettia.

Repoveden kansallispuisto

Jokelanjoki

Virkistäydy läheisessä Jokelanjoen rantamaisemassa. Kosken rannalla voit käydä tutustumassa harvinaiseen vaakasuoraan hiidenkirnuun tai ihailla kosken virtausta kävelysillalta. Jokelanjoki sijaitsee n. 5 min ajomatkan päässä Villa Concertosta.

Jokelanjoki

Lappalanjärven särkät

Lappalanjärven särkät sijaitsevat 7 km etäisyydellä Villa Concertosta.

Lappalanjärven hiekkasärkät

CEILIDH-SKOTLANTILAISTA RYHMÄTANSSIA

Vietä ystäviesi tai työtoveittesi kanssa iloinen tanssin ja musiikin ilta skotlantilaiseen tapaan. Villa Concerto voi järjestää osana elämyspäivää tiimillesi skotlantilaisen Ceilidh-tanssin ja musiikin illanvieton (sis.skottitanssien opetuksen) koko tiimillesi.

Ceilidh ryhmätanssia

Ota yhteyttä.

In English

Onko mielessäsi jotain kysyttävää tai haluatko jättää meille tarjouspyynnön? Täytä alla oleva lomake niin otamme sinuun yhteyttä!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form