Musiikkipalvelut ja Tilauskonsertit

Villa concerto konsertti Haapsalussa

Klikkaa mainos suuremmaksi

Tilaa muusikko, musiikkia tilaisuuteen, konsertti tai workshop

Villa Concerto

Mikäli tarvitset konsertin, ohjelmallisia osuuksia tai taustamusiikkia yrityksesi tai yhteisösi tilaisuuksiin, juhliin, PR- ja henkilöstötapahtumiin, ota meihin yhteyttä! Kauttamme saat myös hääbändin- tai -orkesterin. 

Voit ottaa meihin yhteyttä ja pyytää tarjousta sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Voit myös jättää meille soittopyynnön. Ehdotamme Sinulle sopivaa muusikkoa tai yhtyekokoonpanoa tilaisuuteesi. Otamme toiveesi huomioon suunnitellessamme musiikkia juhlaasi.

Vuokratessasi Villa Concerton yrityksesi juhlaa, kokousta, virkistäytymistä tai majoitusta varten, voit tilata muusikon tai yhtyeen viihdyttämään vieraitasi , kohottamaan tunnelmaa ja nostamaan tilaisuutesi arvoa.

Tarjoa konsertti henkilökunnallesi, tärkeille yritysvieraillesi tai vaikkapa lahjaksi ystävällesi. Musiikkiohjelmapalvelu Variando Music tarjoaa monipuolisesti musiikkia solisteista salonkiorkesteriin. Genremme: klassinen, jazz, viihde, folk, pop, rock.

Voit tilata tiimillesi tai työyhteisöllesi myös 5- kielisen kanteleen työpajan, jossa pääsette ryhmänä ohjatusti soittamaan suomalaista pienkannelta helpoin ottein ja omaa laulua säestäen. Hauska, innostava ja virkistävä kokemus vaikkapa tyky-päivän sisällöksi. Aiempaa soittotaitoa ei tarvita...

Referenssejämme mm. Microsoft International, Suomen Tasavallan Presidentti, Ladec, Kesko, Messukeskus Helsinki, Metsäkeskus, Mass Stabilasation Conference, Sibeliustalo, Kaupunginhallitukset, Suurlähetystöt mm. Lontoo, USA jne.

Ota yhteyttä.

In English

Onko mielessäsi jotain kysyttävää tai haluatko jättää meille tarjouspyynnön? Täytä alla oleva lomake niin otamme sinuun yhteyttä!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form