Tyky- ja virkistyspäivät

Tyky- ja virkistyspäivät

Tyky- ja virkistyspäivät

Ulkoilu ja liikunta

Musiikkityöpajat

Retket

Tuo yrityksesi tai yhdistyksesi virkistäytymään Villa Concertoon. Järjestämme luentoja, konsertteja, toiminnallisia musiikki-, käsityö- ja taidetyöpajoja, ohjattua ulkoilua sekä retkiä lähialueen moniin luontokohteisiin. 

Lähistöllä sijaitsevat mm. Repoveden kansallispuisto, Maailmanperintökohde Verla, Lappalanjärven särkät, Tykkimäen huvipuisto ja Jokelanjoen upea Myllykoski. Vain viiden minuutin kävelymatkan etäisyydellä Villa Concertosta sijaitsee pitkospuiden ympäröimä viehättävä Kalalampi virkistysalueineen.

Come and try Finnish kantele - työpajoissa voit tutustua itse soittamalla moderniin suomalaiseen kansallissoittimeen, 5- kieliseen kanteleeseen. Aiempaa soittotaitoa ei tarvita. Rento ohjattu soitto/laulutuokio virkistyspäivän sisältönä tai kokouksen oheen tuo tiimillesi mitä mainioimmin uusia onnistumisen elämyksiä ja yhdessätekemisen tunnetta musiikin keinoin.

Ota yhteyttä.

In English

Onko mielessäsi jotain kysyttävää tai haluatko jättää meille tarjouspyynnön? Täytä alla oleva lomake niin otamme sinuun yhteyttä!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form